Kees Guyt te gast in LOVE Sport Extra

  • maandag, 22 mrt 2010
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Voormalig FC Volendam speler en roemrucht verdediger Kees Guyt is woensdag 24 maart om 18.00 uur de hoofdgast in het LOVE-radioprogramma LOVE Sport Extra.

Katwijker Kees Guyt komt in 1976 naar Volendam. De toenmalige manager Joop Brand haalt Guyt over om van Katwijk naar Volendam te komen. Dat blijkt een succes. In zijn eerste seizoen promoveert Volendam via de nacompetitie naar de eredivisie. Guyt staat al snel in de belangstelling van Ajax omdat hij alle spitsen uitschakelt. Maar na gesprekken te hebben gehad met de voorzitter van de Amsterdammers besluit hij toch bij Volendam te blijven.

Kees Guyt verlaat FC Volendam in 1986 om bij AZ te gaan voetballen. Hij blijft daar twee seizoenen. Daarna gaat Guyt terug naar Katwijk om daar zijn actieve loopbaan als voetballer af te sluiten.
Daarna wordt hij opgenomen in de technische staf van hoofdklasser Katwijk en is hij werkzaam bij de amateurs van Volendam, Swift A en zondag eersteklasser Blauw Wit. Afgelopen seizoen was Kees Guyt trainer van eersteklasser FC Rijnvogels.

Om 18.30 ‘Bellen met.....Johan Steur’

LOVE Sport Extra, woensdagavond tussen 18.00 uur en 19.00 uur op LOVE-Radio! Presentatie Jack Mühren en Ed Guyt.

LOVE-Radio: FM 106.6, kabel 89.0, TV-kanaal 12+, Internet Livestream: www.rtvlove.nl