Maarten Spanjer te gast in LOVE Sport Extra

  • woensdag, 03 dec 2014
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Woensdag 3 december om 18.0 0uur is acteur en schrijver Maarten Spanjer te gast in L.O.V.E. Sport “Extra”

Maarten Spanjer(62) is onder andere bekend geworden door zijn typetjes ‘Het miskend talent’ en de ‘Voetbalombudsman’ in Voetbal ’80. Verder ook nog als ‘Drs Vijfje’ en ‘Beun de Haas’. Grote bekendheid verwierf hij als pratende taxichauffeur in het programma Taxi.
In dit programma liet hij zien hoe hij passagiers aan de praat kon houden en hen mooie verhalen laten vertellen. Met het programma won Spanjer de Gouden Roos van Montreux.
Zijn bekendheid heeft er onder andere ook toe geleid dat hij samen met Rijk de Gooyer een serie reclamespotjes maakte voor KPN. In 2006 speelde Maarten Spanjer rechercheur Martin Boks in de politie serie Boks, die uitgezonden werd door Talpa.
Daarnaast was Maarten ook te zien in films zoals Pastorale, Spetters, De kameleon en De gulle minnaar maar ook in TV series o.a. in De Fabriek, De kip en het ei, In voor en tegenspoed, Toen was geluk heel gewoon en recentelijk als Rinus Michels in de serie ‘ Johan’ over het leven van Johan Cruijff
Momenteel heeft Spanjer zich vooral op het schrijven toegelegd. Zijn in oktober van dit jaar verschenen boek ‘Gister liep ze nog’ is daarom zeker een aanrader!!

Om 18.30uur bellen met…Hans de Koning

Presentatie: Jack Mühren en Bert van der Poppe
Techniek: Frans Winter

www.rtvlove.nl
Radio: Ether 106.6
Kabel: 89.0
TV kanaal 22+
TV Digitaal: kanaal 40