Martijn Stroet vervangt Martijn Molleman in commercieel team

  • donderdag, 10 sep 2020
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Het commerciële team van FC Volendam heeft een nieuwe kracht mogen verwelkomen. Met Martijn Stroet (38) heeft het een ervaren versterking aan de organisatie toegevoegd. Tegenover de komst van Stroet staat het vertrek van Martijn Molleman. De Monnickendammer heeft de keuze gemaakt om in te gaan op een nieuwe commerciële uitdaging. Hij wordt vanaf 1 oktober onderdeel van het managementteam van Kwakman Groep.

Martijn Stroet heeft ervaring in de sport- en saleswereld. Zo is de in Egmond woonachtige Stroet zeven jaar werkzaam geweest bij AZ Alkmaar als accountmanager. Voor hij in 2019 een wereldreis maakte, was de Noord-Hollander werkzaam bij Beyond Sports, een bedrijf gespecialiseerd in VR-technologiën voor sportorganisaties.

Fris elan commercieel team

De komst van Stroet betekent dat het commerciële team van FC Volendam opnieuw van fris elan wordt voorzien. Eerder al werd het team versterkt met oud-spits Michiel Hemmen en Mike Tol. Laatstgenoemde zette op tijdelijke basis zijn kennis in voor FC Volendam nu werkzaamheden voor zijn bedrijf Number1 Voetbalreizen nagenoeg stil kwamen te leggen. Ook Klaas Schilder zet zich op commercieel vlak in voor FC Volendam.