Martijn Visser versterkt commerciële afdeling

  • maandag, 09 aug 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

De commerciële afdeling van FC Volendam wordt vanaf begin september versterkt door de ervaren Martijn Visser. Hij gaat aan de slag als commercieel accountmanager.

De 38-jarige Visser is geen onbekende in het dorp. Zo is hij al jaren een bekende van Richard de Weijze (algemeen directeur) en Mike Tol (commercieel manager). “Richard ken ik persoonlijk. Zo zijn wij beiden woonachtig op Marken. Echter ben ik via Mike Tol in contact gekomen met FC Volendam. Mike ken ik al ruim 15 jaar. Dat is ooit begonnen op het voetbalveld op Marken. Vanwege mijn ervaring in het vakgebied vroeg hij of ik interesse had in de openstaande vacature. De gesprekken die volgden verliepen aan beide kanten goed en zodoende kwamen we tot een overeenstemming.”

Veel ervaring

Visser heeft ervaring als key accountmanager binnen zowel de uitgeverij als de verfindustrie. Zijn expertise gaat hij nu inzetten voor het commerciële team van FC Volendam. Als nieuwe accountmanager zal Visser veel in contact komen met onder andere zakelijke partijen. Hij wordt een belangrijke schakel tussen sponsoren en de medewerkers binnen de organisatie. Zelf verwacht hij binnen FC Volendam in een energieke omgeving terecht te komen met een jonge organisatie die snel groeit.   

Visser kan niet wachten tot hij kan beginnen. Al is het maar vanwege de prachtige tenues van FC Volendam. “Mijn zoon loopt al weken rond in zowel het nieuwe thuis- als uitshirt van de club. Hij is net zo trots als z’n vader."