Met de auto of georganiseerde busreis naar Jong Ajax-uit

  • dinsdag, 09 nov 2021
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam speelt op vrijdag 19 november het uitduel bij Jong Ajax. Voor het uitvak zijn er 185 kaarten beschikbaar. Fans hebben de mogelijkheid om met vrij vervoer te gaan of met de georganiseerde supportersbus. Rond de thuiswedstrijd tegen FC Emmen is de verkoop van kaarten voor eigen vervoer ingegaan. Deze kaarten zijn inmiddels uiverkocht. Aanmelden voor de busreis, inclusief ticket, kan via Nick Venema.

Auto

Voor eigen vervoer waren er 65 kaarten beschikbaar. Deze kaarten waren te koop via de fanshop en zijn inmiddels uitverkocht. De prijs per toegangskaart is € 5,-.

Georganiseerde bus

Voor de georganiseerde busreis zijn 120 kaarten beschikbaar. Deze kaarten en de busreis zijn vanaf komende zaterdag te koop via Nick Venema (afhankelijk van de naderende corona-persconferentie). Aanmelden kan door Nick Venema een bericht te sturen via 06-53199480. Geef de namen en het aantal kaarten aan hem door. Bij het instappen wordt gevraagd naar een geldige QR-Code via de CoronaCheck app. Zonder QR-Code is het niet mogelijk de wedstrijd te bezoeken. Zie hieronder meer informatie.

Coronacheck app

Voor dit duel worden de maatregelen van de Rijksoverheid gevolgd. Daarom heb je naast een wedstrijdkaart ook een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Dit bewijs dien je middels de gratis CoronaCheck app bij toegang te tonen. Ben je nog niet volledig gevaccineerd of heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige gratis sneltest te doen via testenvoortoegang.nl. Let op: dit verloopt niet via FC Volendam.

Zorg dus voor een werkende QR Code. Die krijg je:
- 14 dagen na je laatste vaccinatie;
- of via een herstelbewijs, waarmee je aantoont dat je corona hebt doorstaan. Hiervoor dien je positief te zijn getest door de GGD. Ook dient je positieve coronatest ouder dan 11 dagen te zijn en niet langer geleden dan 180 dagen;
- of bij een negatieve test via Testen Voor Toegang. Deze is 24 uur geldig.