Nieuwe datum bekerfinale bekend; Jong FC Volendam - Feyenoord O21 naar 25 mei

  • woensdag, 08 mei 2024
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

In samenwerking met KNVB, Feyenoord en Gemeente Edam-Volendam is een nieuwe datum voor de bekerfinale tussen Jong FC Volendam en Feyenoord O21 gevonden. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op 4 mei, maar vanwege veiligheidsredenen kon deze geen doorgang vinden. De wedstrijd gaat nu plaatsvinden op 25 mei om 15:30 uur in het Kras Stadion.

Naast de bekerfinale van Jong FC Volendam speelt ook O18 op die dag haar finale tegen FC Utrecht O18. Deze stond gepland om 12:30 uur. Om een zorgeloze doorstroom van beide wedstrijden uit te voeren wordt deze wedstrijd vervroegd naar 12:00 uur. De entree voor deze wedstrijd is gratis.

Kaartverkoop

Kaarten voor Jong FC Volendam - Feyenoord O21 zijn vanaf maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei te koop aan de administratie van FC Volendam. Op de wedstrijddag zelf is het niet mogelijk tickets aan te schaffen. De administratie van FC Volendam is maandag t/m vrijdag op kantoortijden geopend. Feyenoord-fans kunnen via Feyenoord tickets voor de wedstrijd bemachtigen. Een entreebewijs kost €5,-. Er geldt een 1-op-1-regeling, waardoor het enkel mogelijk is om voor jezelf een kaart aan te schaffen. Een ticket voor iemand anders aanschaffen is dus niet mogelijk. Elke ticket wordt op naam geregistreerd, waardoor het tonen van een legitimatie verplicht is. Zonder legitimatie is het niet mogelijk om kaarten te bestellen. Ook reserveren is niet mogelijk. FC Volendam begrijpt dat deze situatie niet ideaal is, maar dient deze maatregel door te voeren ter bevordering van de veiligheid en sfeer in het Kras Stadion.