Nog drie dagen…

  • zaterdag, 28 jun 2014
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Het einde van onze seizoenkaartactie komt in zicht. Er resten u nog slechts 3 dagen om gebruik te maken van onze “half geld” actie.

Tot en met maandag hebt u nog de mogelijkheid om een seizoenkaart van FC Volendam aan te schaffen voor de helft van de prijs. Als u 6 wedstrijden van FC Volendam bezoekt hebt u uw seizoenkaart er al uit. Als u nu verlengt vóór 1 juli krijgt u 13 wedstrijden van ons gratis!!

Jeugd tot en met 12 jaar dat lid is van RKAV, EVC of van de Kidsclub van FC Volendam kunnen zelfs helemaal gratis naar de wedstrijden. Zij moeten de kaart alleen wel even aanvragen bij de administratie vóór 1 juli!

Twijfelt u nog? Deze kans krijgt u maar één keer. Kom langs bij de administratie of betaal de kaart via de bank. Vanwege de enorme drukte zijn wij vandaag (zaterdag) extra geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Er zijn al honderden kaarten meer verkocht dan afgelopen seizoen dus we kunnen spreken van een heel groot succes!! Al deze enthousiaste supporters kunnen onze FC steunen als 12e man! Beleef het mee!!

Zie http://www.fcvolendam.nl/kaartverkoop/seizoenskaarten/