Open dag FC Volendam verzet naar 18 september

  • zaterdag, 13 aug 2022
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

De open dag van FC Volendam vindt geen doorgang op woensdag 17 augustus, zoals eerder werd gecommuniceerd. Deze datum is vanwege organisatorische uitdagingen niet haalbaar. Daarnaast kiest FC Volendam ervoor om kwaliteit te borgen bij het organiseren van een open dag. De nieuwe datum is vastgesteld op zondag 18 september.

Open dagen zijn bij FC Volendam een traditionele aftrap van het voetbalseizoen. Het coronavirus heeft twee jaar lang roet in het eten gegooid. Nu FC Volendam niet meer wordt beperkt door maatregelen is het ieders wens om het seizoen weer op traditionele wijze af te trappen met alle supporters. De open dag vindt alsnog plaats, maar op 18 september.

Geweldige dag voor jong en oud

FC Volendam gaat samen met partner Albert Heijn op 18 september een fantastische open dag opzetten. De Albert Heijn faciliteert leuke activiteiten zoals winkelwagen schieten, een springkussen en de Albert Heijn fiets. Ook is de open dag een uitgelezen kans om een handtekening of selfie van jouw favoriete speler te scoren. Ook vindt op de open dag de spelerspresentatie plaats.