Patkel pakt door na succesvolle ledboardingcampagne

  • vrijdag, 19 feb 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Patkel is het resterende seizoen voor een aantal minuten te zien op de ledboarding bij thuiswedstrijden van FC Volendam. Het bedrijf, expert op het gebied van steigerbouw in Amsterdam en omstreken, was ook tijdens het bekerduel tegen PSV al te zien op de ledboarding en heeft hier veel positieve reacties op gehad. Reden genoeg om voort te borduren op dat succes.

Patkel is geen onbekende bij FC Volendam. Al een aantal jaren is het bedrijf als boardingsponsor betrokken bij Het Nieuwe Oranje. Nu grijpt het dus de kans om tot het einde van het seizoen extra zichtbaar te zijn in het Kras Stadion.

'Ledboarding uitverkocht'

“Door de samenwerking met Patkel is de ledboarding voor het resterende seizoen uitverkocht”, vertelt commercieel manager Mike Tol enthousiast. “Het is mooi om te horen dat Patkel veel reacties heeft gehad nadat zij zichtbaar waren op de ledboarding. Een betere bevestiging dat adverteren op de ledboarding werkt is er niet. We zijn blij dat we elkaar op deze manier gevonden hebben.”

Patkel is specialist in steigerbouw voor grote en kleine projecten. Voor iedere locatie bouwt het bedrijf de ideale steiger en put zodoende uit een groot assortiment stalen steigers.