Persdag 2018-2019 (VIDEO)

  • donderdag, 05 jul 2018
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Vandaag werd in de Runderkamp Lounge van het Kras Stadion de officieuze aftrap voor het nieuwe voetbalseizoen gegeven. Nieuwbakken perschef Sonny Sier opende om 13:30 uur de perspresentatie. De wijzigingen in de Raad van Commissarissen en de toevoeging van Richard de Weijze aan het bestuur werden nog eens benadrukt.  

Sier gaf het woord aan Stanley van Kesteren, hoofd jeugdopleiding, die vol trots vertelde dat op de O13 na alle teams op het hoogste niveau spelen. Van de 34 selectiespelers komen er straks 23 uit de eigen opleiding. 

Vervolgens kreeg hoofdtrainer Misha Salden het woord. Hij vertelde blij te zijn met de komst van Edwin Zoetebier als nieuwe keeperstrainer, maar ook met de hulp die hij op veld krijgt van de ervaren Kees Kwakman, die zijn actieve loopbaan afgelopen seizoen beëindigde. Salden benadrukte dat de Keuken Kampioen Divisie flink sterker is geworden met de komst van de degradanten. 

Daarna was het tijd voor het befaamde foto-moment. De aanwezige media kon de spelers naar hartelust op de foto vastleggen.