Relatie en Kino’s Kraanverhuur naar grotere hoogte met verlenging

  • dinsdag, 10 aug 2021
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

In de rubriek Wij Blijven Oranje spreken wij met bedrijven die FC Volendam ook volgend seizoen trouw blijven als sponsor. Ook de relatie van Kino’s Kraanverhuur uit Zwaagdijk stijgt naar grotere hoogte.

“Waarom? Omdat wij de sfeer goed vinden en het altijd gezellig hebben bij FC Volendam. Dat is gewoon heel simpel”, vertelt directeur Gert Jan Kino. Kino’s Kraanverhuur is hét adres voor grondwerk, beschoeiingen, straatwerk, lichtmasten, vlaggenmasten, hoogwerkers, etcetera. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het uitgraven van funderingen, afgraven van terreinen, tuinen en nog veel meer.

Relaties

Kino’s Kraanverhuur is nu zo’n vijf jaar sponsor van de club en beschikt in het Kras Stadion over twee businessseats op de hoofdtribune en een reclamebord achter het doel op de Pé Mühren-tribune. “Wij proberen altijd zelf zo veel mogelijk heen te gaan”, zegt Kino. “Maar voor het netwerken nemen we ook zakelijke relaties mee. Een van ons is er in ieder geval altijd bij.”

Het voordeel van zakelijke relaties meenemen naar FC Volendam, is voor Kino simpel. “Je kunt in een andere cultuur en setting met elkaar praten. En je relatie kent ook wel weer mensen bij FC Volendam. Dus je netwerk wordt nog uitgebreider, doordat je zelf een zakelijke relatie meeneemt die daar ook mensen kent en wij nog nooit gesproken hebben. Dat is hoe het soms gaat.”

Natafelen

Kino vervolgt: “Als we naar de wedstrijd gaan, zijn we meestal ruim op tijd en doen we een borrel met elkaar. Daarna gaan we aan het buffet dat altijd top voor elkaar is bij FC Volendam. We blijven meestal ook altijd gezellig nog even natafelen. Het is voor ons altijd beregezellig. We gaan niet alleen voor het netwerken naar de thuiswedstrijden van FC Volendam, maar ook voor de ontspanning komen we die kant op.”

De ontwikkelingen bij de club, doen Kino goed en hebben er mede aan bijgedragen dat hij met zijn bedrijf aan boord blijft als sponsor. “Die vorderingen zijn gigantisch. Zeker in het laatste jaar. Ze hebben deze zomer ook weer een aantal goede spelers aangetrokken, dus ik denk dat ze op de goede weg zijn. We waren voor de foto bij dit artikel laatst bij de club. Een aantal spelers liep voorbij. Het zijn allemaal heel normale jongens. Er heerst een heel gemoedelijke sfeer bij de club. Ik ben ook wel eens bij andere clubs geweest, daar was dat warme gevoel toch een stuk minder. Bij FC Volendam hangt een echt huiskamersfeertje.”