Richard Stricker te gast bij LOVE Sport Extra

  • maandag, 08 nov 2010
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Hoofd jeugdopleidingen van FC Volendam Richard Stricker is woensdag 10 november om 18.00 uur de hoofdgast in L.O.V.E. Sport Extra.

Richard Stricker begint zijn betaalvoetbalcarrière bij FC Den Bosch. Daar voetbalt hij samen met onder andere Ruud van Nistelrooy, Anthony Lurling, Arnold Scholten, Hans Kraay j.r. en Hans Gilhaus. Met Den Bosch wordt hij in het 1999 kampioen van de Toto-divisie. Daarna verhuist hij naar Telstar. In de voorbereiding op het seizoen 2000/2001 slaat het noodlot toe voor Richard Stricker. In een bekerwedstrijd tegen AZ komt hij hard in aanvaring met Barry van Galen. Stricker loopt een barst in zijn schedel en een slagaderlijke bloeding in zijn hoofd op en moet binnen 20 minuten worden geopereerd alvorens de botsing hem fataal wordt. Het komt goed, maar het ongeluk kost hem wel zijn loopbaan als voetballer.

Daarna stort Richard Stricker zich op het trainersvak en inmiddels is hij bij FC Volendam hoofd jeugdopleidingen en Trainer/coach van de A1 van FC Volendam.

Om 18.30 uur ‘bellen met...Gert Kruys’. Voor vragen aan FC Volendam trainer Gert Kruys kunt u surfen naar de website: www.fanatix.nl en uw vraag per mail stellen.

L.O.V.E. Sport Extra! Presentatie: Jack Mühren en Bert van der Poppe.

L.O.V.E. Radio & Tv: FM 106.6, kabel 89.0, TV-kanaal 12+ (analoog),
Internet Livestream: www.rtvlove.nl