Rinus Israel woensdagavond te gast in L.O.V.E. Sport Extra!

  • woensdag, 16 mrt 2011
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Voormalig Feyenoord verdediger Rinus Israel is woensdagavond 16 maart om 18.00 uur de hoofdgast in L.O.V.E. Sport Extra!

Israel begon zijn carrière bij DWV en werd met DWS landskampioen in 1964. Dan stapt hij over naar Feyenoord waar hij als speler zijn grootste successen beleefde met driemaal een landskampioenschap, eenmaal de KNVB Beker, de Europa Cup I en de UEFA Cup. In de finale van de Europa Cup I, in 1970 tegen Celtic FC, scoort hij één van de twee Rotterdamse goals. Na zijn actieve carrière stort Israel zich in het trainersvak en traint hij PEC Zwolle, FC Den Bosch, Feyenoord, Paok Saloniki en Dynamo Boekarest. Tevens was hij assistent bij het Nederlands Elftal, trainer van het Ghanees elftal en werkte hij in de Verenigde Arabische Emiraten, om uiteindelijk terug te keren als trainer bij ADO den Haag. Momenteel traint Israel het zaterdagelftal van Young Boys in Haarlem.

Om 18.30 uur ‘bellen met…Johan Steur’. Voor vragen kunt u surfen naar de website www.fanatix.nl en uw vraag per email stellen. Presentatie: Jack Mühren & Bert van der Poppe. Vanaf heden kunt u de uitzendingen van L.O.V.E. Radio & Televisie ook digitaal via Ziggo kanaal 953 ontvangen!