Fanshop extra geopend om seizoenkaarten en shirts af te halen

  • zondag, 18 jul 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Afgelopen vrijdag hebben seizoenkaarthouders die tijdens het verlengen van hun seizoenkaart gekozen hebben voor een gratis thuisshirt, hun seizoenkaart, shirt én consumptiemunten kunnen afhalen in de fanshop. Honderden fans hebben dit gedaan. Heb je het pakket nog niet opgehaald? Geen probleem, vanaf heden liggen deze seizoenkaarten, shirts en consumptiemunten klaar in de fanshop. De fanshop is komende maandag en dinsdag extra geopend om zoveel mogelijk fans vóór de vakantie te kunnen laten genieten van het nieuwe thuisshirt. In de fanshop is tevens het nieuwe uitshirt verkrijgbaar.

De fanshop is de komende week van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur. Past een thuisshirt niet, dan kun je ter plekke het shirt ruilen voor een andere maat. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen bij het ophalen van je pakket.

Overige seizoenkaarten

Kaarthouders die gekozen hebben voor een korting of afgezien hebben van een tegemoetkoming, ontvangen de seizoenkaart thuis. Ook de seizoenkaarten van de Club van 200 worden verstuurd per post. Alle informatie voor sponsoren wordt binnenkort verstrekt via de FC Volendam Business app. Alle sponsoren hebben een email ontvangen om de speciale app te downloaden.

Ben je niet in staat je shirt en seizoenkaart op te halen? Dan sturen we het op. Stuur een mail naar ticketing@fcvolendam.org en vermeld hierin je naam, adres, postcode en shirtmaat.