Simon Keizer en Ton Ojers te gast in LOVE Sport Extra

  • maandag, 28 jun 2010
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Simon Keizer (Nick & Simon) en analist Ton Ojers zijn woensdag 30 juni om 18.00 uur de hoofdgasten in de laatste aflevering van het seizoen van het LOVE-radioprogramma LOVE Sport WK Extra!

Simon Keizer is de helft van het duo Nick & Simon en groot voetbalfan. Nick & Simon maken deel uit van de Votown Allstars, de hoofdsponsor van FC Volendam. Keizer heeft sinds september 2004 een relatie met Annemarie Hoek. Annemarie is de dochter van keeperstrainer Frans Hoek.

Ton Ojers
Als junior was Ojers een aardige voetballer. Zo wordt hij als B-junior geselecteerd voor het Amsterdam jeugdelftal. Als senior schopt hij het tot het 1e elftal van De Spartaan in de hoofdklasse A. Later wordt Ojers onder andere trainer van de Amsterdamse amateurclubs DCG en DWV. Door RTV Noord-Holland wordt hij aangetrokken als analist voor het wekelijkse sportprogramma Noord-Holland Sport. Kenmerkend voor zijn stijl van analyseren zijn de vele verzuchtingen, ergernissen en spraakmakende anekdotes.
Op 30 april 2006 heeft Ojers op deze zender een belangrijke primeur als hij bekend maakt dat Henk ten Cate de opvolger van Danny Blind wordt als hoofdtrainer van Ajax. Tijdens het WK Voetbal 2006 krijgt Ojers bekendheid als voetbaldeskundige in het programma Villa BvD.


LOVE-Radio: FM 106.6, kabel 89.0, TV-kanaal 12+,
Internet Livestream: www.rtvlove.nl