Slaap jij straks op de middenstip van FC Volendam?

  • maandag, 22 feb 2016
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Rabobank Waterland en Omstreken organiseert in samenwerking met FC Volendam het unieke evenement ‘Slapen op de Middenstip’. De eerste twee edities waren een grandioos succes. Klik hier voor het verslag van vorig jaar.

Slaap jij straks op de middenstip?

Dit jaar staat ‘Slapen op de Middenstip’ gepland op vrijdag 15 april. Wil jij samen met een vriendje of vriendinnetje en een van je ouders/verzorgers meelopen als playerescorte, de wedstrijd FC Volendam – Sparta bekijken, slapen in een tent op de middenstip, ontbijten in een luxe skybox, een training krijgen van de spelers en trainers van FC Volendam, kortom: twee droomdagen beleven? Meld je aan, en wie weet word je uitgeloot! Lees hieronder hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

De actie
Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je een rekening bij Rabobank Waterland en Omstreken? Stuur dan snel je gegevens (naam, leeftijd, adres en telefoonnummer) naar communicatie.waterland@rabobank.nl. Je kunt je aanmelden van 19 februari tot 11 maart. Op 25 maart maken we door middel van een loting de 12 winnaars bekend op www.fcvolendam.nl en op www.kidsclubfcvolendam.nl.

Geen Rabo-rekening?
Heb je nog geen rekening bij de Rabobank? Vraag dan direct een rekening aan op www.rabobank.nl. Je kunt dan alsnog meedoen met de actie. Wil je meer informatie over deze wedstrijd? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie van Rabobank Waterland en Omstreken via (0299) 410 313 of communicatie.waterland@rabobank.nl.

Samen sporten toegankelijk maken
Rabobank Waterland en FC Volendam staan midden in de samenleving. Beide partijen stimuleren sporten en bewegen en maken dat toegankelijk voor iedereen. De jeugd heeft hun bijzondere aandacht: want hoe jonger je start met bewegen, hoe meer voordeel je daarvan kan pakken.