Sportkamp kerstvakantie 2011

  • donderdag, 24 nov 2011
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Na het succesvolle handbalkamp in de kerstvakantie van 2010, is er dit jaar gekozen voor een uitgebreidere opzet. Daarom is de naam ook veranderd in ‘Sportkamp Kerstvakantie 2011’. De uitbreiding zit hem in het aantal sporten waaraan deelgenomen kan worden. Was het vorig jaar alleen nog maar handbal, dit jaar is er ook een zaalvoetbalkamp en veldvoetbalkamp bij gekomen. Het sportkamp wordt georganiseerd door Sport-Koepel Edam-Volendam. Binnen het project wordt nauw samengewerkt met HV KRAS/Volendam, ZVV Volendam en FC Volendam.

Het sportkamp vindt plaats in de 2de week van de kerstvakantie van 2 januari tot 4 januari 2012. Dit sportkamp is voor jongens en meiden van 12 tot en met 16 jaar oud. Het sportkamp is bedoeld voor iedereen die naast zijn gewone trainingen bij zijn/haar sportclub beter wil worden in zijn/haar tak van sport. Er zijn 40 inschrijfplaatsen per tak van sport. (40 voor de handbal, 40 voor de voetbal en 40 voor de zaalvoetbal). De kinderen ervaren drie dagen lang hoe het is om als een echte topsporter te leven. Techniektrainingen, looptrainingen, spelregeluitleg, video kijken, eten, samen recreëren en het spelen van een klein toernooi.

De kosten bedragen € 75,- per persoon. Hiervoor krijgen de deelnemers een volledig dagprogramma van 10.00-18.30 uur aangeboden. Inclusief een lunch in de middag en avondeten om 18.00 uur. Ook ontvangen alle deelnemers een trainings-shirt. Deelnemers kunnen zich aanmelden door het inschrijvingsformulier op te sturen naar info@sport-koepel.nl (http://www.sport-koepel.nl/uploads/files/Inschrijfformulier%20sportkamp.pdf) of u kunt het ingevulde inschrijvingsformulier afgeven op het kantoor van Sport-Koepel Edam-Volendam in Sporthal de Opperdam. Geef u snel op, want vol = vol!