Steun FC Volendam en speel mee met de Sponsor Bingo Loterij!

  • dinsdag, 04 jan 2011
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Nu is er een unieke kans om de jeugd van FC Volendam te steunen. Als deelnemer van de Sponsor Bingo Loterij steunt u namelijk de jeugdopleiding van FC Volendam. De jeugdopleiding is voor FC Volendam de levensader van de club, dat blijkt ook uit de vele eigen jeugdspelers in de eerste selectie. Daarnaast spelen maar liefst vier jeugdteams van FC Volendam op het hoogste (eredivisie)niveau, en heeft de jeugdopleiding van FC Volendam in 2007 van de KNVB het 4 sterren certificaat gekregen. Dit is de hoogste onderscheiding die een jeugdopleiding kan ontvangen.

Ontwikkelen
Door het meespelen met de Sponsor Bingo Loterij helpt u mee om de jeugdopleiding van FC Volendam op dit niveau te houden. 50% van uw lot gaat direct naar de jeugdopleiding van FC Volendam. Met deze opbrengsten krijgen onze jeugdspelers de kans zich te blijven ontwikkelen op het niveau dat FC Volendam nastreeft.

Lotprijs
Een lot kost maandelijks bij 4 Bingo-zondagen € 8,80, bij 5 Bingo-zondagen € 11,00. Er zijn 14 trekkingen per jaar. U kunt uw lot op elk gewenst moment opzeggen. Kortom een flinke bijdrage per lot zodat de talenten uit de jeugdopleiding van FC Volendam een goede opleiding krijgen!

Speel nu mee en maak elke week kans op fantastische prijzen!
Ga snel naar de website van de Sponsor Bingo Loterij en speel mee! U maakt dan iedere week kans op tienduizenden oplopend tot 100.000 euro en FC Volendam kan zo werken aan een goede jeugdopleiding. Een mooie combinatie!

Bekijk de Bingo-getallen van afgelopen week
Bekijk de uitslagen van de afgelopen trekking op de volgende site en check of u in de prijzen bent gevallen!
http://www.sponsorbingoloterij.nl/uitslagen/Wekelijkse-Bingogetallen.htm