Steun superfan Jari; bied op gesigneerd shirt Micky van de Ven

  • donderdag, 25 mrt 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Plotseling sloeg het noodlot toe voor superfan Jari (13). Zijn moeder Gemma Wagenaar overleed plotseling op 45-jarige leeftijd. Ze liet haar man Steven en Jari achter, beiden seizoenkaarthouder van FC Volendam. Omdat Gemma kostwinnaar was van het gezin, braken er, naast het verdriet, ook gelijk financieel onzekere tijden aan. FC Volendam wil de familie een hart onder de riem steken en stelt een wedstrijdgedragen en gesigneerd shirt van Micky van de Ven beschikbaar.

Veel bekenden rondom FC Volendam steunden de familie reeds met een donatie, waaronder ook supportersgroep Hekside. Het bedrag dat wordt opgehaald met de veiling van het shirt van Van de Ven komt volledig ten goede aan de familie. Jari zelf is inmiddels in het trotse bezit van een ingelijst shirt van zijn grote idool Jari Vlak. 

Bieden op het shirt van Micky van de Ven kan via de website van Catawiki. Klik hiervoor op deze link of op de afbeelding hieronder. Het is ook mogelijk om een donatie te doen aan de familie via Getfunded.