Stichting Vrienden van de Jeugdopleiding FC Volendam

  • dinsdag, 11 nov 2014
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam


Op 11 november 2014 is op initiatief van een aantal ouders van spelers uit de jeugdopleiding van FC Volendam de STICHTING VRIENDEN VAN DE JEUGDOPLEIDING FC VOLENDAM opgericht. Doel van de stichting is het bevorderen, ondersteunen en verbeteren van de jeugdopleiding door het, waar nodig en mogelijk, verlenen van hulp en bijstand.

Dit kan bijvoorbeeld door het op verzoek van de trainers en technische staf aanleveren van (vernieuwende) trainingsmaterialen en methoden, door het zoeken van specialisten, het inzetten van vrijwilligers, het stimuleren van de banden met omliggende clubs en verenigingen, het werven van fondsen, het mogelijk maken van buitenlandse reizen en toernooien en alles wat met de doelstelling verband houdt.

Voorzitter van de vereniging is Margreth de Boer. De Stichting werkt nauw samen met FC Volendam en diens Hoofd Jeugdopleidingen, en zal zelf een technische commissie vormen die verzoeken van de club inhoudelijk kan en zal beoordelen.

Op dit ogenblik is de Stichting bezig met het organiseren een voetbalexperience in het stadion van FC Volendam. De geplande datum is 11 januari 2015. Voor deze FC Volendam Voetbal Experience zullen zoveel mogelijk F-jes, E-tjes en eerstejaars D-spelers van amateurverenigingen uit de regio worden uitgenodigd.

De stichting is daarnaast druk met de organisatie en financiering van de deelname van 4 jeugdteams van FC Volendam aan een internationaal hoog aangeschreven toernooi in Spanje. Informatie over dit toernooi en meer is te vinden op de website van de stichting: www.fcvolendamjeugd.nl