Sweater af te halen

  • dinsdag, 20 jul 2010
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Supporters (> 17 jaar) die een seizoenkaart op de Jaap Jonktribune hebben besteld kunnen hun bestelde sweater ophalen. Dit kan bij de administratie van het Kras Stadion.

FC Volendam is een unieke supportersactie begonnen om de nieuwe Jaap Jonktribune feestelijk te openen. Hieronder kunt u lezen wat deze actie precies inhoudt.

Betalende seizoenkaarthouders (vanaf 17 jaar) van de nieuwe Jaap Jonktribune worden extra in het zonnetje gezet. Als welkomstgeschenk ontvangen zij bij het aanschaffen van een seizoenkaart een luxe sweater. Bij bestelling van de seizoenkaart kunnen zij hun maat (kinderen: 128-164 / volwassenen: S-M-L-XL-XXL) op geven. De sweater is voorzien van een klein logo van FC Volendam. Gratis seizoenkaarthouders zijn uitgesloten van deze actie.

Supporters delen mee in de winstpremie!
Niet alleen heeft FC Volendam een “Sweateractie”. Iedere betalende seizoenkaarthouder vanaf 17 jaar krijgt voor elke overwinning van FC Volendam in het seizoen 2010-2011 één consumptiebon. Per consumptiebon kan één gratis drankje worden verkregen. Alleen frisdrank en bier kunnen hiermee worden verkregen. Wijnen en gedestilleerd zijn uitgesloten van deze actie. Met de consumptiebonnen kunnen géén etenswaren of snacks worden verkregen. Consumptiebonnen kunnen alleen op wedstrijddagen worden ingeleverd bij de horecaverkooppunten. Er zijn twee momenten van uitkering van consumptiebonnen: Seizoenkaarthouders ontvangen het eerste gedeelte van de bonnen in de winterstop van het seizoen 2010-2011. De tweede uitkering is aan het einde van het seizoen 2010-2011. De consumptiebonnen zijn geldig tot 1 januari 2012. Gratis seizoenkaarthouders zijn uitgesloten van deze actie.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

{foto1}