Talentenmiddag FC Volendam i.s.m. VV de Blokkers.

  • vrijdag, 22 apr 2016
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Woensdag 20 April was het dan zover, de gezamenlijke talentenmiddag van FC Volendam en VV De Blokkers. Een heerlijk zomerzonnetje scheen op het hoofdveld van VV De Blokkers. De kids hadden er veel zin in en trappelden om het veld op te mogen.
Ruim 60 kinderen hadden zich aangemeld uit de gehele regio in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. FC Volendam trainers gaven de trainingen en werden geassisteerd door enkele trainers van VV De Blokkers.

{foto1}

Om 14:30 werd er gestart met een warming up met loopladders. Daarna werd er een circuit uitgezet waar de kids trainden op 1v1, 3v2 en 5v5. Daarnaast was er een techniekvorm en een pass en trapvorm waarna de spelers de bal door een gat in het FC Volendam gatendoek moesten proberen te trappen. Alle spelers deden flink hun best om op te vallen bij de FC Volendam Scouts en trainers.

{foto2}

Een fantastische dag waarbij lol en prestatie samen kwam, precies zoals het hoort en waar het voetbalspel om bedoeld is. Daarnaast hebben een aantal spelers zich in de kijker gespeeld bij FC Volendam die deze jongens zal gaan volgen.
De kinderen hebben het onwijs naar hun zin gehad, allemaal positieve berichten, aldus VV de Blokkers. Kort samengevat: een zeer geslaagde dag!