Teamuitje FC Volendam B1

  • donderdag, 23 jan 2014
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Op vrijdag 17 januari besloot de trainer van FC Volendam B1 dat het een prima moment was om een teamuitje te organiseren. De evaluatiegesprekken met de spelers waren achter de rug. Een goede reden om even een avondje niet te voetballen maar om ontspannen een andere activiteit te doen.
De groep verzamelde zich om 18.45 uur bij Sportcentrum De Geus in Broek op Langedijk om een uur te gaan klimmen en een uur te gaan bowlen. Nadat ieder zichzelf in een tuigje had gehesen, konden de twee leuke instructrices de instructie geven. Zoals ze het vertelden, leek het gemakkelijk en dat zouden de jongens wel even doen. Al met al viel het toch wel wat tegen. De verkramping in armen en vingers sloeg snel toe en een aantal spelers hadden toch wel wat moeite met de hoogtes. Ook was er een aantal spelers dat binnen een aantal seconden boven in de klimmuur zat.

{foto1}

Hierna ging de groep naar boven, waar hoog boven in de ruimte een adventurebaan is gemaakt. Spelers werden veilig vastgekoppeld aan een lifeline maar het was toch wel erg onstabiel en angstig om dit parcours af te gaan. Vooral het moment dat er een klein sprongetje gemaakt moest worden naar een aantal boomstammen, die aan het plafond hingen, was moeilijk. Een speler van de groep stond een klein half uurtje voor de boomstammen te wachten en kon of durfde niet verder. Dit tot grote hilariteit van de overige spelers die er niet langs konden. Uiteindelijk kwam zijn verlosser, een instructrice redde hem uit de benarde positie en bracht hem veilig naar het volgende onderdeel. 

{foto2}

Na het klimavontuur werd er een uurtje gebowld. Het was leuk , ontspannen en goed om te zien hoe de spelers op een leuke manier met elkaar omgingen buiten het voetbalveld. Laten we hopen dat dit de basis is voor goede resultaten in de tweede seizoenshelft.