THL Travel officieel Travel Partner van FC Volendam

  • woensdag, 04 aug 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam heeft THL Travel aan zich gebonden. Daarmee wordt de zakelijke reispartner de officiële travelpartner van Het Nieuwe Oranje. THL Travel is daarmee Premium Partner en treedt toe tot de businessclub van FC Volendam.

THL Travel is een zakelijke reispartner met alle services van deur tot deur. Het bedrijf heeft specialismen op de gebieden Groups & Events, Sports Travel, Meeting Solutions, Leisure, Business Travel en Payent Solutions. Naast FC Volendam is THL Travel partner van AZ, sc Heerenveen en FC Utrecht.

"THL Travel is een prachtig bedrijf en een mooie toevoeging aan de businessclub van FC Volendam", vertelt manager business & partnerships van FC Volendam Martijn Stroet. "THL Travel kan een rol gaan spelen in zakelijke reizen van onze partners. Ook FC Volendam gaat de verbinding zoeken bij eventuele zakelijke trips in de toekomst. En een leuk detail: in mijn functie bij AZ heb ik THL Travel ook aan mijn toenmalige werkgever weten te koppelen als travelpartner. Ik ben ervan overtuigd dat dit partnership een schot in roos gaat zijn voor beide partijen."

'Groot zakelijk netwerk'

“Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking met FC Volendam", vertellen directieleden van THL Travel Tessa Schulte en Lourens Stamhuis. "Een club met grote ambities, een groot zakelijk netwerk, en een warme en gastvrije organisatie waarin de klanten, sponsoren en supporters, centraal staan. Dit sluit helemaal aan bij onze cultuur en onze ambitie.”