Thuistenue 21-22: nu verkrijgbaar in fanshop en webshop

  • maandag, 12 jul 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

We moesten er even op wachten, maar hij is eindelijk beschikbaar voor iedereen: het thuistenue 2021-2022! In samenwerking met Robey Sportswear heeft FC Volendam een prachtig oranjetenue kunnen ontwikkelen. Deze is vanaf heden te koop in de webshop en de fanshop.

Vanwege de coronasituatie liep de levering van shirts vertraging op en kwam deze slechts mondjesmaat binnen. Daarom speelde de hoofdmacht zijn wedstrijden al wel in het nieuwe thuisshirts, maar waren er niet voldoende tenues aanwezig voor verkoop in de webshop en fanshop. Dat is nu wél het geval. Het shirt voor volwassenen is te koop € 69,95, kindermaten zijn tien euro goedkoper. De kosten van de broekjes bedragen € 22,95.

{youtube:hL_JA0HW5os}

In het shirt zijn de contouren van de Volendamse dijk zichtbaar. De kenmerkende architectuur én het vertrouwde oranje geeft het shirt een prachtige uitstraling. In de nek komt 'De Bap' subtiel terug, met daaronder de bekende 'Strijden tot het laatste'-kreet.

Seizoenkaart

Seizoenkaarthouders die verlengd hebben mét een gratis shirt, kunnen hun seizoenkaart en shirt vanaf komende vrijdag ophalen in de fanshop. Ideaal om te combineren met het oefenduel tegen Heracles Almelo!