Ticketverkoop Roda JC- en VVV-Venlo-thuis van start; alle fan-informatie op een rijtje

  • maandag, 06 sep 2021
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

In de week van 13 t/m 19 september zijn er twee thuiswedstrijden te bezoeken bij FC Volendam. Roda JC Kerkrade is op maandag 13 september de tegenstander en VVV-Venlo is op vrijdag 17 september (20.00 uur) de tegenstander in de vierde thuiswedstrijd van FC Volendam van het nieuwe seizoen. Vanwege de huidige coronamaatregelen kan het Kras Stadion voor maximaal tweederde van de capaciteit (4.500 toeschouwers) gevuld worden. Daarnaast hebben alle toeschouwers een coronatoegangsbewijs nodig. Naast toegang voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om online losse tickets te kopen voor deze wedstrijd. Hieronder vind je alle informatie over kaartverkoop, toegang en andere faninformatie.

Seizoenkaarten en ticketverkoop

Alle fans met een seizoenkaart zijn uiteraard welkom en kunnen plaatsnemen op hun eigen stoel. Daarnaast is het vanaf heden mogelijk om online losse tickets te kopen. Voor deze twee wedstrijden geldt een 1-op-4 regeling; per persoon kun je dus vier tickets aanschaffen. Het maximumaantal toeschouwers is 4.500. Wees er dus snel bij; op = op. Klik hier om je ticket online te bestellen. Een seizoenkaart aanschaffen kan natuurlijk ook nog steeds!

Bezoekersinformatie

- Het stadion is vanaf anderhalf uur voor aanvang open. Vanwege de toegangscontrole voor het coronatoegangsbewijs moet rekening gehouden worden met langere wachttijden. Kom daarom op tijd naar het stadion.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- Personen vanaf 13 jaar hebben een coronatoegangsbewijs nodig. Onderaan deze pagina vind je hierover alle informatie.
- Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
- Op de tribunes vervalt de anderhalve meterregel.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

CoronaCheck app

Voor dit duel worden de maatregelen van de Rijksoverheid gevolgd. Daarom hebben personen vanaf 13 jaar naast een wedstrijdkaart ook een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Dit bewijs dien je middels de gratis CoronaCheck app bij toegang te tonen. Ben je nog niet volledig gevaccineerd of heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige gratis sneltest te doen via testenvoortoegang.nl. Let op: dit verloopt niet via FC Volendam.

Zorg dus voor een werkende QR Code. Die krijg je:
- 14 dagen na je laatste vaccinatie;
- of via een herstelbewijs, waarmee je aantoont dat je corona hebt doorstaan. Hiervoor dien je positief te zijn getest door de GGD. Ook dient je positieve coronatest ouder dan 11 dagen te zijn en niet langer geleden dan 180 dagen;
- of bij een negatieve test via Testen Voor Toegang. Deze is 24 uur geldig.