Topsportgala Volendam wederom groot succes

  • maandag, 09 dec 2019
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

De derde editie van het gezamenlijke Topsportgala Volendam was wederom een enorm succes. In een prachtig aangeklede sporthal Opperdam organiseerden FC Volendam en HV KRAS/Volendam een bomvolle zaal een uniek evenement dat tot in de puntjes was geregeld. Met het bedrag van € 195.000 leverde het Topsportgala een prachtig bedrag op, dat bestemd is voor de jeugdopleidingen van de beide topsportverenigingen uit Volendam.

Unieke combinatie
Het Topsportgala 2019 was de derde die georganiseerd werd in samenwerking met HV KRAS/Volendam. Een unieke combinatie waarbij het zakelijke netwerk van beide clubs in elkaar werd verweven. Quinty Trustfull organiseerde ook dit jaar de presentatie. Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Anita Meyer, Lange Frans, Boney M. en David Nathan verzorgden het entertainment en droegen bij aan een fantastische sfeer. De culinaire omlijsting was in de vakkundige handen van Runderkamp. Daarnaast kon de organisatie rekenen op de hulp van tientallen vrijwilligers.

Prachtige prijzen
Ook dit jaar waren er prachtige prijzen door de partners en sponsors ter beschikking gesteld. Bijna honderd loterij-items, 24 'stille' veiling-items - waarop geboden kon worden middels de iPads die op de 53 tafels stonden - en de zes live veiling items werden vergeven. Een grijp uit de items: een driedaags arrangement voor vier personen naar de wedstrijd Liverpool - Manchester United (inclusief vlucht en verblijf), een witgouden tennis armband bezet met diamanten van Schaap en Citroen, een Sony Bravia 4K TV van 55 inch, een Juventus-experience voor vier personen, een maatpak van Dirk de Wit Mode en een week verblijf in Casa Encanta op Ibiza.

Meer mogelijkheden voor handbal- en voetbaltalent
Beide topsportverenigingen zijn bijzonder gesteld op de recordopbrengst. Met het bedrag kunnen de clubs handbal- en voetbaltalenten nog meer mogelijkheden bieden om zich te ontwikkelen, om uiteindelijk de stap naar het vlaggenschip van FC Volendam of KRAS/Volendam te maken. Grote dank gaat uit naar alle gasten, vrijwilligers, ambassadeurs en organisaties die de derdeeditie van het Topsportgala Volendam mede mogelijk hebben gemaakt.

De voorinschrijvingen voor het Topsportgala 2020 is reeds geopend. Deze wordt gehouden op zaterdag 12 december 2020. Aanmelden is mogelijk via www.topsportgalavolendam.nl.

Foto’s: Fred Rotgans