Trainingskamp in Garderen (dag 3)

  • donderdag, 14 jul 2016
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Na de zware dag van dinsdag stond er woensdag een relatief rustige dag op het programma. Eerst ontbijten en vervolgens werd er een krachttraining afgewerkt onder leiding van Ruud Jacobs.
Dit werd afgewisseld met voetvolley onder leiding van de immer correct leidende Berry Smit. De keepers gingen onder leiding van Bela Szenasi apart aan het werk met de diverse afrond en partijvormen 2x2.

{foto1}

Na de lunch stond er een teamactiviteit op het programma. In eerste instantie ging de volledige groep Wood Golfen in het bos met als uitblinker Henny Schilder. De volgende activiteit bestond uit boogschieten. In diverse groepen werd er gestreden om de eer op het terrein van de Bilderberg keten. Moe maar voldaan zakten de spelersgroep uiteindelijk neer op het terras waar de prijsuitreiking volgde en er een heerlijke BBQ op de spelers te wachten stond. Zoals gebruikelijk werden er diverse werknemers ingevlogen om aanwezig te zijn bij deze BBQ om zo de avond wederom tot een waar succes te maken.

De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn en er werd door de spelers nog wat gekaart en gepokerd alvorens rond een uur of 23:00 de kamers opgezocht werden.