Tromp BV waardeert vooral persoonlijke benadering van FC Volendam

• maandag, 22 nov 2021

FC Volendam mocht aan het begin seizoen een nieuw bedrijf in de armen sluiten. Tromp BV heeft sinds dit seizoen een bord op de Jaap Jonk tribune. Bij het veelzijdige bedrijf kun je terecht voor grond- en sloopwerk voor aannemers en verhuur van onder andere grondverzetmachines.

Waarom het bedrijf zich aansluit bij FC Volendam? “Mike Tol heeft mij een jaar geleden benaderd. Ik vond het een aardige vent, dus dacht ik: 'waarom niet',” begint eigenaar Kees Tromp lachend. Naast dat Tromp BV actief is in de weg- en waterbouw, speelt het bedrijf een grote rol in de versterking van de dijken in Nederland.

Persoonlijke benadering

Tromp heeft een goede band met diverse bedrijven in Volendam “Wij waren al bekend met het dorp omdat wij met veel lokale aannemers samen hebben gewerkt. Ook heb ik veel affiniteit met voetbal; zo staan wij bij SV Marken op het shirt en komen wij al een paar jaar in de Club van 200 van FC Volendam. Daarnaast trekt de persoonlijke benadering mij heel erg aan. De klik met de club is geweldig. Ik ken hier veel mensen. Dat is gezellig en je voelt je dan meteen welkom.”

Tromp vervolgt: "FC Volendam is heel erg actief. Zij profileren zich steeds beter naar buiten en dat is iets wat ik met Tromp BV ook steeds wil nastreven. Wij steunen de club in hart en nieren en worden daarom ook actief zichtbaar op de nieuwe ledboarding die gaat komen.”