Twaalfde editie Frooktocht groot succes!

  • woensdag, 04 jul 2018
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

Afgelopen zaterdag, 30 juni, vond alweer de twaalfde editie van de Frooktocht plaats in het Kras Stadion! Ongeveer 100 kinderen waren aanwezig om aan de sportieve spelletjesochtend mee te doen. In totaal werden 11 teams gemaakt van 7 tot 14 Kidsclub-leden per team. Om 10:00 uur gingen de kinderen van start bij het eerste spel.

Op het speelveld van het Kras Stadion stonden 10 spellen opgesteld, waaronder een stormbaan, een glijbaan, basketbal, gatendoekschieten, ballen vangen, kaasdragen en nog een aantal leuke spellen. Het was de bedoeling dat alle teams bij ieder spel zoveel mogelijk punten probeerden te behalen; er waren namelijk leuke prijzen te winnen!

Uiteindelijk werd team Mexico 3e. Deze kids mogen met hun hele team meelopen als playerescorte bij de wedstrijd FC Volendam – RKC Waalwijk op vrijdag 5 oktober.

Team Zwitserland werd 2e, zij hebben een VIP-middag bij FC Volendam gewonnen. Zij gaan patat eten, krijgen een rondleiding en mogen voetballen op het veld in het stadion!

Team Brazilië won de Frooktocht, zij mogen mee met de VIP-Trip, ergens tijdens een uitwedstrijd in het aankomende seizoen. Waar de VIP-Trip naar toe gaat is nog niet bekend, dit hoort team Brazilië later.

Na afloop werden de kids getrakteerd op een ijsje (het was immers heerlijk zonnig weer!). Al met al kijken we terug op een geslaagde Frooktocht. Wij danken alle vrijwilligers die hebben geholpen deze editie mogelijk te maken en zien de Kidsclub-leden graag terug op de tribunes van het Kras Stadion tijdens het aankomende seizoen!