Tweede BAL Toernooi sportief spektakel

• woensdag, 29 feb 2012
  • Leestijd: 2 minuten

Op woensdag 29 februari vond in Sporthal De Opperdam het tweede BAL Toernooi plaats. 25 jongens en meiden teams, van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Edam Volendam, streden om de felbegeerde Cup. Uniek aan dit toernooi was dat er voorafgaande aan de wedstrijden moest worden getost, of er werd gehandbald of gevoetbald. Na een hele middag fanatiek sporten waren deze scholen de uiteindelijke winnaars:

2e – Kennedy

In de pauze van het toernooi vond er nog een hele speciale ontmoeting plaatst tussen de teams van FC Volendam en HV Kras Volendam. Zij speelde eerst een partijtje voetbal tegen elkaar en daarna een partijtje handbal. FC Volendam had nog een appeltje te schillen met HV Kras Volendam omdat het vorig niet wist te winnen. FC Volendam won de voetbal wedstrijd ruim met 6-2, maar met het handballen ging het mis. Toch werd het in de slotfase toch nog spannend maar de handballers wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 9-8

Sportkoepel Edam-Volendam en Kidsclub FC Volendam danken iedereen voor hun deelname en tot volgend jaar!