Blog #StayOrange: meer seizoenkaarten dan vorig seizoen verkocht

  • dinsdag, 21 jul 2020
  • Leestijd: 69 minuten
  • Bron: FC Volendam

Promotie naar de Eredivisie is het ultieme doel. FC Volendam is op de achtergrond bezig om alles in het teken te stellen om die ambities te blijven najagen. De contractverlenging van trainer Wim Jonk is daar een belangrijk voorbeeld van. Nu is het aan de fans om je oranje hart te laten spreken. In dit blog geven wij updates over de seizoenkaartcampagne.

Door een seizoenkaart aan te schaffen steun je Het Nieuwe Oranje in deze moeilijke tijd en help je mee om ons grote doel waar te maken. Dit kan heel eenvoudig online via onze ticketpartner Ticketpoint, maar ook bij het Kras Stadion.

Update 21 juli | 11.30 uur

De grens van 1.400 seizoenkaarten is gepasseerd! Daarmee hebben meer fans dan afgelopen seizoen een seizoenkaart aangeschaft. Een waanzinnig mooi signaal van onze supporters. Daarmee is ook de doelstelling die penningmeester Tom Koning voorafgaand aan de seizoenkaartcampagne formuleerde behaald. Deze admin heeft zijn mail naar het bestuur voor een nieuwe uitdaging inmiddels verstuurd. Uiteraard met een knipoog.

Update 6 juli | 10.00 uur

Het aantal verkochte seizoenkaarten nadert de score van het afgelopen seizoen. Toen werden er 1.400 seizoenkaarten aan de man gebracht. FC Volendam is erg blij met de cijfers, maar we zijn er nog niet!

Update 2 juli | 12.30 uur

Onlangs hebben de leden van de Club van 200 massaal aangegeven hun seizoenkaart te willen verlengen. Na aan presentatie aan de leden eerder deze week heeft bijna iedereen zijn ja-woord gegeven. Dat zorgt voor een mooie boost in de tussenstand.

Update 1 juli | 18.00 uur

De naar FC Twente vertrokken Gijs Smal is de supporters van FC Volendam niet vergeten. Als dank voor de support geeft hij 2 seizoenkaarten weg. Een mooi gebaar van het product uit de eigen jeugdopleiding! Meedoen kan via onderstaand bericht op Instagram.

Update 30 juni | 20.00 uur

Seizoenkaarthouders hebben tot en met zondag 5 juli de kans om dezelfde stoel als vorig jaar te bemachtigen. Na die datum worden alle gereserveerde stoelen vrijgegeven. Vanaf dat moment zijn deze voor iedereen te bestellen. Wil jij als seizoenkaarthouder je huidige stoel behouden? Verleng dan vóór zondag 5 juli je seizoenkaart.

Update 26 juni | 10.00 uur

Het goede nieuws van minister president Mark Rutte dat er vanaf 1 september weer (deels) met publiek gevoetbald kan worden, heeft gezorgd voor een run op de seizoenkaarten. Het aantal verkochte seizoenkaarten is inmiddels de duizend gepasseerd!

Update 24 juni | 19.30 uur

Premier Mark Rutte bracht tijdens de persconferentie van woensdag 24 juni goed nieuws voor het betaalde voetbal. Clubs mogen vanaf 1 september onder voorwaarden weer publiek toelaten. Omdat de bezoekers in en om het stadion onderling 1,5 meter afstand moeten houden, hebben de stadions een sterk beperkte capaciteit. De KNVB gaat op 8 juli protocollen voor de invulling van beperkt publiek verstrekken richting clubs.

Zodra duidelijk is wat de versoepelingen betekenen voor de fans van FC Volendam in het Kras Stadion wordt dit gecommuniceerd.

Update 22 juni | 11.00 uur

Afgelopen weekend is seizoenkaart nummer achthonderd over de (virtuele) toonbank gegaan. Wederom een mooie mijlpaal.

Update 19 juni | 9.30 uur

De zevenhonderdvijftig is gepasseerd! Dat betekent weer een mooie mijlpaal. Het aantal verkochte seizoenkaarten blijft onverminderd groeien.

Update 17 juni | 13.30 uur

De leden van de kidsclub ontvangen vandaag post! Frook the Fox heeft naast een persoonlijke bericht ook een leuk presentje in de envelop gedaan. Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn seizoenkaarten extra voordelig geprijsd en leden van Kidsclub ontvangen daar bovenop nog eens extra korting. Kijk voor alle informatie op www.fcvolendam.nl/kidsclubseizoenkaart.

Update 15 juni | 11.00 uur

Nieuwe week, nieuwe update. Met 681 verkochte seizoenkaarten zitten we op bijna 50% van het afgelopen seizoen.

Update 12 juni | 13.30 uur

Een nieuwe update van het aantal verkochte seizoenkaarten. De supportersschare blijf groeien!

Update 10 juni | 18.00 uur

Veel fans vroegen zich af wat er met de oude stoelen van de Eretribune gebeurt. Bij de werkzaamheden is een groot gedeelte van de stoelen als niet meer bruikbaar verklaard. En omdat de vraag naar gebruikte stoeltjes groot was en FC Volendam alle fans een even grote kans wil geven op een gebruikte stoel, houdt de club een verloting onder de seizoenkaarthouders. Alle seizoenkaarthouders die vóór 1 juli een seizoenkaart hebben aangeschaft doen mee aan de verloting.

Update 8 juni | 10.00 uur

We beginnen de week met mooi nieuws. De grens van zeshonderd verkochte seizoenkaarten is gepasseerd.

Update 5 juni | 12.00 uur

Het aantal supporters dat een seizoenkaart heeft aangeschaft blijft stijgen. Blijf zo doorgaan, fans. 

Update 3 juni | 9.00 uur

In de eerste week hebben supporters massaal hun oranje hart laten spreken. Binnen een kleine week is de grens van vijfhonderd verkochte seizoenkaarten gepasseerd.

Update 29 mei | 16.00 uur

Het mondkapje en supportershirt dat elke huidige seizoenkaarthouder kreeg bij zijn oranjepost wordt bijzonder gewaardeerd. Ze zijn te zien door heel Volendam en omstreken. 

Update 29 mei | 12.00 uur

Zowel de medewerkers van FC Volendam en Ticketpoint helpen je graag bij het bestellen of verlengen van je seizoenkaart. Ook op dag 2 gaan de bestellingen hard. Ga zo door, fans!

Update 28 mei | 19.00 uur

Op de eerste dag van de seizoenkaartverkoop verbraken de fans van FC Volendam gelijk een record. De grens van 250 aantal bestelde seizoenkaarten is gepasseerd en dat is een record.

Update 28 mei | 12.00 uur

Rassupporter Dick Schaap verlengde als eerste zijn seizoenkaart. Wim Jonk en Martijn Kaars brachten een verrassingsbezoekje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Volendam ???? (@fcvolendam_official) op

Update 28 mei | 11.00 uur

Bestel of verleng je je seizoenkaart bij het Kras Stadion? Houd dan altijd de hygiënemaatregelen in acht. En vergeet niet je verlengbrief mee te nemen.

Update 28 mei | 9.00 uur

De seizoenkaartcampagne is officieel van start gegaan. Alle supporters waar het mailadres van bekend is hebben van Ticketpoint een persoonlijke mail gehad met een unieke betaallink, waarmee zij hun seizoenkaart met één klik op de knop kunnen verlengen. De selectie roept de suppoters op om hun oranje hart te laten spreken. Micky van de Ven, Martijn Kaars, Kevin Visser en Alex Plat zijn er volgend seizoen bij. Jij toch ook?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Volendam ???? (@fcvolendam_official) op

Update 28 mei | 8.30 uur

Alle seizoenkaarthouders krijgen vandaag een bijzondere brief op de mat.