Upgrade eretribune; nieuwe stoelen en naamswijziging

  • woensdag, 10 jun 2020
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

Het is veel fans van FC Volendam inmiddels niet ontgaan; de werkzaamheden aan de eretribune van het Kras Stadion. De eretribune krijgt een upgrade, waardoor deze voldoet aan de normen van deze tijd. Seizoenkaarthouders en andere betrokkenen bij deze tribune zijn hierover reeds geïnformeerd. Ook krijgt de eretribune een nieuwe naam. De afgelopen seizoenen droeg deze tribune de naam van oud-voorzitter Dr. Duin, maar vanaf het seizoen 2020-2021 is de eretribune omgedoopt tot de Henk Kras Tribune.

Alle stoelen op de eretribune worden door W&H Sports vervangen voor nieuwe stoelen. Zo zitten de trouwe seizoenkaarthouders op deze tribune vanaf het komende seizoen nóg comfortabeler. De middelste drie vakken van de eretribune (KC, KD en KE, zie plattegrond onderaan) worden zelfs voorzien van luxe, leren stoelen. Op de vakken KC en KE worden luxere klapstoelen geplaatst, terwijl fans in het vak KD kunnen genieten van een luxe business seat. Ook de perstribune krijgt een plaats op de vernieuwde eretribune. Op het vak KA worden dertig mediaplaatsen gecreëerd.

De seizoenkaarthouders op de eretribune zijn op de hoogte van de ontwikkelingen. Voor de verlenging van hun seizoenkaart is individueel contact opgenomen. Uiteraard is het mogelijk om een nieuwe seizoenkaart te bestellen op de eretribune. Klik hiervoor op de button onderaan de pagina.

Verloting

De afgelopen periode kreeg FC Volendam vragen van fans over wat er met de oude stoelen van de eretribune gebeurt. Om hen tegemoet te komen houdt FC Volendam een verloting. De club heeft twintig exemplaren gereserveerd voor supporters. Fans die vóór 1 juli een seizoenkaart hebben gekocht voor het seizoen 2020-2021 maken kans op één van de twintig stoelen van de eretribune. De winnaar wordt bekend gemaakt op de website van FC Volendam. Ook het Instagram-account @fcvolendamsupporters verloot vijf exemplaren. Houd hiervoor hun account in de gaten.

Officieel moment

Voor de start van het nieuwe voetbalseizoen zijn de werkzaamheden aan de eretribune afgerond. Op een later moment zal de vernieuwde eretribune en de naamswijziging officieel beklonken worden.