VDK Installatiegroep, Smit Elektrotechniek en ETB Cas Sombroek voor 3 jaar topsponsor bij FC Volendam

  • donderdag, 27 jul 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

VDK Installatiegroep is een landelijk werkende groep met technische dienstverleners in de installatietechniek. Afgelopen jaar hebben o.a. de Volendammer bedrijven ETB CAS Sombroek en Smit Elektrotechniek zich bij de VDK groep aangesloten. Laatstgenoemden waren voorheen ook al sponsor van FC Volendam, maar nu bundelen zij samen met VDK de krachten in een mooie nieuwe samenwerking voor 3 jaar.

VDK Groep is een van Nederlands grootste installatiebedrijven. Verdeeld over 82 vestigingen voert het werkzaamheden als klimaattechniek, beveiligingstechniek, elektrotechniek, building intelligence en infratechniek uit. Hetgeen wat VDK Groep en Volendammers gemeen hebben: hard werken en een mooi product afleveren.

'Het leeft in Volendam'

Directeur van de VDK Groep, Frans van der Kolk, vindt als landelijk bedrijf lokale betrokkenheid zeer belangrijk: “Het voetbal leeft hier zo in Volendam. Zowel bij de particulier als in de zakelijke branche. Dat zie je aan alle sponsoruitingen rondom het Kras Stadion en het enthousiasme onder de jeugd. Wij zien ernaar uit om samen met onze klanten de Eredivisie wedstrijden van FC Volendam te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje”.

Uiteraard is FC Volendam ook zeer verheugd met deze nieuwe topsponsor, commercieel directeur Jan-Bas Veltman: “Het is mooi dat we nu een combinatie kunnen maken met een bedrijf dat landelijk opereert en twee bedrijven uit ons eigen dorp. De drie bedrijven zullen mooie zichtbaarheid krijgen in het stadion en we gaan er een mooie samenwerking van maken”.

V.l.n.r. Jan-Bas Veltman, Marco Sombroek, Frans van der Kolk en Simon Hansen

Tekst: FC Volendam
Foto's: Stefan van Nierop