Verfgroothandel Bevela kleurt komende seizoenen het shirt van FC Volendam

  • donderdag, 01 apr 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Verfgroothandel Bevela is vanaf het komende seizoen te zien op het tenue van FC Volendam. De verfspecialist is als premium partner de komende drie seizoenen verbonden aan de club. De connectie tussen Bevela en de vele schilders die Volendam rijk is gaf de doorslag om de samenwerking aan te gaan.

Bevela is bij veel ondernemers in Volendam en omstreken geen onbekende. De verfgroothandel heeft meerdere filialen in Noord-Holland, waaronder in Volendam. Het assortiment bevat ruim tienduizend artikelen en bestaat uitsluitend uit merken van topkwaliteit.

'Ideale combinatie'

Volgens algemeen directeur Dennis van Eijk is de samenwerking met FC Volendam een ideale combinatie. “Veel schilders uit Volendam hebben vanuit hun werk een binding met ons én een hart voor FC Volendam. Het is prachtig om te zien hoeveel schildersbedrijven, groot en klein, verbonden zijn aan de club. Het partnerschap met FC Volendam past volledig in dat straatje. Wij vinden het mooi om op deze manier, op het wedstrijdshirt, zichtbaar te zijn met Bevela.”

Ook Martijn Stroet, lid van het commerciële team van FC Volendam, is verheugd met de samenwerking. “Wij zijn trots op de versterking van Bevela op het shirt. Instappen in een tijd als deze getuigd van betrokkenheid. Bevela heeft vertrouwen in de koers die de club heeft ingezet en wil hier graag aan bij dragen.”