Verlengen seizoenkaart 2023-2024 tot uiterlijk 15 juni

  • woensdag, 07 jun 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Wát een Eredivisie-seizoen! Veertien jaar na ons laatste jaar in de Eredivisie heeft FC Volendam bewezen een aanwinst te zijn voor het hoogste niveau. Niet alleen op voetbalgebied, óók qua sfeer en beleving in het Kras Stadion. Niet voor niks presteert FC Volendam uitstekend in eigen huis. Daar hebben de supporters een belangrijk aandeel in. We hebben jullie nodig, ongeacht in welke divisie we volgend seizoen spelen. Bekijk op deze pagina alle informatie over het verlengen en het mogelijk aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2023 – 2024.

Verlengen

Vanaf woensdag 17 mei is het mogelijk om jouw seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024 te verlengen. Tot en met woensdag 31 mei profiteer je van een voordelig tarief. Vanaf donderdag 1 juni gelden de reguliere prijzen. Jouw stoel is gereserveerd tot en met donderdag 15 juni. Verleng je jouw seizoenkaart niet vóór die tijd, dan vervalt jouw reservering voor het nieuwe seizoen als huidig seizoenkaarthouder.

Nieuwe seizoenkaarten

Huidige seizoenkaarthouders hebben voorrang boven nieuwe seizoenkaarthouders. Omdat FC Volendam voor wat betreft seizoenkaarten in het seizoen 2022-2023 uitverkocht is, kan FC Volendam niet garanderen dat het voor het seizoen 2023-2024 stoelen beschikbaar komen voor nieuwe seizoenkaarthouders. Dit is afhankelijk van het aantal seizoenkaarthouders dat hun stoel verlengt. FC Volendam communiceert op een later moment over de eventuele mogelijkheid voor nieuwe seizoenkaarthouders. Bellen of mailen naar FC Volendam hierover heeft geen zin.