Verslag FC Volendam B2 - Purmersteijn B1 (6-2)

• vrijdag, 13 aug 2010
  • Leestijd: 2 minuten

Woensdag jl. was Purmersteijn op bezoek in Volendam voor een oefenwedstrijd tegen de FC B2. Volendam begon vlammend. Nog geen 3 minuten onderweg kwam de bal op aangeven van Johan Keizer bij Leroy de Graaff die de keeper kansloos liet met een geplaatst schot (1-0). Hierna werd het wat minder hetgeen ook de verdienste was van Purmersteijn. Volendam kreeg niet de kans zijn spelletje te spelen. Het werd wat rommelig. Teveel werd de lange bal gespeeld waardoor er vaak balverlies was. Purmersteijn kreeg ook wat mogelijkheden maar verzuimde te scoren. Volendam daarentegen had een fantastisch rendement. De kansen die er kwamen waren ook allemaal raak. Vlak voor rust waren het Sander Bond (36e min.) die een afvallende bal goed inschoot (2-0) en drie minuten later was het Genridge Prijor die lekker wist te scoren uit een dieptebal van Sander Bond (3-0).

2e helft zag er een stuk verzorgder uit. Er was meer rust, werd er beter gecombineerd. Toch was het Purmersteijn die in de 52e min het eerst het doel wist te vinden met een goed schot(3-1). 2 minuten later bracht Denzel Sno met een snoeihard schot de marge al weer terug tot 3 (4-1) waarna in de 59e minuut Johan Keizer de stand verder uitbreidde naar 5-1 uit een assist van Leroy de Graaff. In de 68e minuut kopte Genridge Prijor heel fraai de 6-1 in dankzij een fantastische voorzet op maat van Johan Keizen. Purmersteijn had de eindregie met een knap afstandschot.(6-2) Al met al weer een klinkende overwinning. Zaterdag as. gaan we op bezoek bij ADO Den Haag voor de eerste testcase tegen een bvo. Belooft vast weer een mooie pot te worden.