Vervanging veld vanaf 6 november; fietsroutes tijdelijk ontoegankelijk

  • maandag, 01 nov 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Zoals eerder gecommuniceerd is het thuisduel tegen FC Emmen op vrijdag 5 november de laatste keer dat er wordt gevoetbald op het huidige grasveld. Vanaf zaterdag 6 november 2021 gaat het veld eruit en wordt gewerkt aan de aanleg van een nieuwe kunstgrasveld in het Kras Stadion. De werkzaamheden zorgen ervoor dat enkele fietsroutes tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Het vervangen van het veld in het Kras Stadion duurt minimaal twee weken. Het parkeerterrein achter de Jaap Jonk Tribune zal dienen als opslag- en bouwterrein. Omdat dit gevaarlijke situaties kan opleveren, is het bruggetje bij de Pegasusstraat afgesloten, evenals het hekwerk nabij de studio van RTV LOVE. Fietsverkeer langs deze routes zal daarom tijdelijk niet mogelijk zijn. Zie hieronder de exacte locatie van de gewijzigde situatie.

FC Den Bosch-thuis

Op vrijdag 26 november speelt FC Volendam weer een thuiswedstrijd, tegen FC Den Bosch. Naar verwachting is het nieuwe veld dan al geplaatst in het stadion en zijn de afgesloten routes weer toegankelijk.

Bedankt voor uw begrip!