VOTOWN Festival verplaatst naar 2022; geschikte datum volgt

  • vrijdag, 21 mei 2021
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

Het zal voor velen niet als een verrassing komen; de huidige coronasituatie en bijbehorende beperkingen geeft de organisatie van Votown Festival geen andere keuze om de editie van 2021 uit te stellen naar volgend jaar. Alle betrokkenen nemen de komende tijd de ruimte voor het vinden van een geschikte nieuwe datum. Het toegangsticket blijft geldig voor de nieuwe editie!

Eén ding staat vast: Votown Festival 2022 gaat een feest worden om nooit te vergeten. Alle toegangskaarten voor Votown Festival 2021 zijn geldig voor de editie van 2022. De organisatie hoopt dat iedereen die in het bezit is van een ticket deze in gaat zetten voor de eerstvolgende editie. Alle kaartkopers ontvangen hierover een e-mail. Tickethouders die hun kaart via FC Volendam hebben gekocht, kunnen voor vragen en/of restitutie mailen naar info@fcvolendam.org. Vermeld in deze mail je NAW- en contactgegevens.

De organisatie van Votown Festival bedankt iedereen voor het begrip en hoopt álle feestgangers te verwelkomen bij Votown Festival 2022. Zodra er meer bekend is over de datum horen alle ticketkoper dit als eerste. Tot volgend jaar!