VOTOWN festival verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021

  • donderdag, 23 apr 2020
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Met pijn in ons hart zijn we genoodzaakt jullie mee te delen dat VOTOWN festival niet in 2020, maar pas in 2021 weer zal plaatsvinden. De geplande datum van 27 juni aanstaande is door de verlengde overheidsmaatregelen die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd onmogelijk gebleken. Zet daarom 12 juni 2021 maar alvast in je feestagenda!

Alle evenementen tot en met 31 augustus 2020 zijn verboden en zodoende ook VOTOWN festival. Vanwege de geplande start van het nieuwe voetbalseizoen na 1 september is voor de beschikbaarheid van het Kras Stadion iedere andere datum in 2020 onhaalbaar en zet de organisatie met volle overgave in op een spetterende editie een jaar later.

Natuurlijk is de teleurstelling onvoorstelbaar groot, maar desondanks staan wij volledig achter dit besluit. Uiteindelijk heeft de gezondheid van onze bezoekers en ook die van alle betrokken partijen bij de organisatie van VOTOWN festival de hoogste prioriteit.

Hoe nu verder?

De afgelopen dagen hebben wij samen met de artiesten gebruikt om een nieuwe datum voor VOTOWN festival te vinden. Uiteindelijk is gekozen voor zaterdag 12 juni 2021. In samenwerking met ticketingpartner NTK bereiden wij de aankomende periode een plan voor in verband met de reeds aangeschafte kaarten.

Op voorhand staat in ieder geval vast dat deze kaarten geldig zijn voor de editie van volgend jaar. Wij begrijpen dat er mogelijk aanvullende vragen leven, maar om meerdere redenen hebben we even tijd nodig om hier een passend antwoord op te geven. We hopen op jullie begrip en medewerking.

Bedankt voor het vertrouwen, stay safe en zet 12 juni 2021 vooral alvast in je agenda!