Word jij de Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie?

  • zaterdag, 22 aug 2020
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

De Keuken Kampioen Divisie introduceert vanaf aankomend seizoen in samenwerking met Scorito.com de prijs voor ‘Beste Kenner’. De reeds bestaande individuele prijzen voor Beste Speler, Beste Keeper, Beste Talent, Beste Trainer en Topscorer (de Kampioensschilden), worden uitgebreid met de prijs voor Beste Kenner, waar juist de supporters aanspraak op kunnen maken. Word jij gekroond tot dé kenner van de Keuken Kampioen Divisie?

Scorito TopCoach

Ook aankomend seizoen kunnen de supporters weer deelnemen aan TopCoach Keuken Kampioen Divisie, dat wordt aangeboden door Scorito en de Keuken Kampioen Divisie. In de fantasy sportgame stellen de deelnemers hun eigen topteam samen van spelers uit de Keuken Kampioen Divisie en bepalen zij per speelronde hun wedstrijdselectie. De prestaties van de spelers op het veld bepalen uiteindelijk hoeveel punten iemand scoort in het spel. Na afloop van elke periode – de Keuken Kampioen Divisie heeft vier periodes in één seizoen – is er één winnaar met het hoogste puntenaantal.

Net als de andere individuele prijzen wordt de prijs voor Beste Kenner elke periode uitgereikt. Daarnaast wordt aan het eind van het seizoen de supporter met het hoogste totaalaantal punten in het spel gekroond tot Beste Kenner van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2020-2021.

Hoe werkt het spel?

Je krijgt een budget om 18 spelers te kopen uit de Keuken Kampioen Divisie;

• Wekelijks stel je vervolgens je beste team op:
11 spelers in de basis (100% punten)
4 spelers op de bank (50% punten)
3 spelers op de tribune (0% punten)
1 teamcaptain (200% punten)
• Pluspunten verdien je met doelpunten, assists, overwinningen etc.
• Minpunten krijg je voor gele/rode kaarten, tegendoelpunten etc.

Speel gratis mee

Doe mee aan TopCoach Keuken Kampioen Divisie, daag je medesupporters uit en win! Meespelen is gratis.